Bok

En bok - flere bøker

Som kan underholde oss, lære oss noe, få oss til å tenke og reflektere.

Og skape gode opplevelser sammen.

Områder innen bøker

Barnebok

Barnebøker


Bygge gode, varige relasjoner til barna. Skape de gode stundene og minnene sammen, som barna kommer til å huske og ha med seg i hjertet sitt resten av livet <3
#gjørmeravdetsomgjørdegglad

Selvutvikling

Refleksjoner


Som en del av min egen bearbeidelsesprosess over et jobbliv som ikke alltid har vært like rosenrødt, har jeg begynt å skrive på boken om hva som har gjort meg til meg. Og hvordan dette har hjulpet meg i arbeidslivet.


#rollemodell

Espenart

Min flinke tegner


For meg har det vært viktig at den som skal tegne tegningene ikke bare kan tegne, men også være en som jeg kan samarbeide med og "spille ball med". Lykken var stor da jeg via en bekjent traff Espen Terjesen. Han tegner bra og kompletterer mine ideer.


#spillehverandregode

Haapet.org

Gi noe tilbake


I over 15 år har jeg og min familie støttet Håpet i Brasil. Vi har fulgt Tine og hennes iver gjennom oppturer, og gjennom vanskelige tider. Det var derfor en selvfølge for meg å gi en del av overskuddet fra bøkene til henne og hennes organisasjon.


#hjelpehverandre

Hvordan oppstår ideer til en god bok?


Det var ikke gitt at jeg skulle bli forfatter. Ideen plutselig bare var der. Og lysten til å utgi min far sine eventyr. Til glede, ikke bare formeg og mine brødre, mine barn og vår slekt. Men til flere. For historiene, innlevelsen, eventyrene og de gode stundene ville jeg at også andre skulle få ha. Og da med mine egne oppdiktede (og delvis selvopplevde) eventyr.


Og når man først har knekt koden for "Hvordan gi ut en bok", har knyttet kontakter og inngått samarbeid. Ja da er terskelen lavere for å utgi flere bøker. Både i samme sjanger (barne-billedbøker) og andre sjangre.


Og ja, det er påbegynt en voksen-bok også. Om mine erfaringer fra et innholdsrikt liv. Både til vanns og til lands.
Alt har sin tid, og alt til sin tid. Lysten til å skape og sette ut i livet er der. Men uten helse kommer man ingen vei. Så jeg har - etterhvert - lært meg til å bli flinkere til å ta vare på meg selv. Så nårtid denne voksen-boken kommer ut er uvisst. Men at det blir - ja det er jeg helt sikker på. Jeg er rågod på å operasjonalisere (gjennomføre) det jeg vil. Janteloven til side ;-)


#rollemodell

Den norske velferdsstat bygger på verdier som rettferdighet, likeverd og likestilling.